ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει!
Σας περιμένουμε και σας υπενθυμίζουμε :

Οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ λυκείου γνωρίζουν πια, από την περσινή εμπειρία, πως τους περιμένει πολλή δουλειά. Για τις πανελλήνιες του 2012 και 2013  είναι πιο αναγκαία από ποτέ η συστηματική μελέτη, η παρακολούθηση σωστών και αξιόπιστων φροντιστηριακών προγραμμάτων και η τακτική εξάσκηση με διαγωνίσματα προσομοίωσης για την κατάλληλη προετοιμασία.

 

Κατά τις υπουργικές εξαγγελίες οι μαθητές της Α΄ λυκείου θα φοιτήσουν στο νέο λύκειο , στο οποίο θα διδαχθούν όμως παλαιά μαθήματα, με μικροαλλαγές στη διδασκόμενη ύλη από παλαιά κατά κανόνα βιβλία.
Όπως και αν έχει το πράγμα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και γνωρίζοντας ό,τι νέο έχει θεσμοθετηθεί προτείνουμε τα δικά μας φροντιστηριακά προγράμματα σπουδών και επιμένουμε στην αναγκαιότητα της καλής παιδευτικής υποδομής των μαθητών, που έχουν φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους.
Όλοι οι μαθητές είναι ανάγκη στην  α΄ λυκείου να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη της διδασκόμενης ύλης, με στόχο  τις υψηλότερες επιδόσεις, που θα τους επιτρέψουν να έχουν περισσότερες επιλογές στο τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Για όλα αυτά είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή,
τη δική μας φροντιστηριακή πρόταση!